Piskótatésztában a cukrot helyettesíthetem édesítővel? Nem lesz ettől lapos?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 24. 13:06
1/4 anonim válasza:
Mi is használunk szorbitot, cukorbetegség miatt, és nem volt jelentősebb változás a sütikben.
A laposság inkább a tojás, meg a felvert hab milyenségétől függhet. Szerintem!
2/4 anonim válasza:
Én a sütemények nagy részét édesítővel készítem, vagy fele-fele mértékben, de a piskótát sose mertem így sütni. Ugyanis az egyik szakácskönyvben azt olvastam, hogy fontos alapanyag a kristálycukor a piskóta felemelkedéséhez.
3/4 anonim válasza:
Természetesen lehet. Használj pl. SZETVIÁT. Ez természetes növényi alapú.
Hogy ne essen össze a sütid, használj szódabikarbónát/sütőport.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor kipróbálom!
2009. ápr. 24. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!