Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Piskótatésztában a cukrot...

Piskótatésztában a cukrot helyettesíthetem édesítővel? Nem lesz ettől lapos?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 24. 13:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi is használunk szorbitot, cukorbetegség miatt, és nem volt jelentősebb változás a sütikben.

A laposság inkább a tojás, meg a felvert hab milyenségétől függhet. Szerintem!

2009. ápr. 24. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a sütemények nagy részét édesítővel készítem, vagy fele-fele mértékben, de a piskótát sose mertem így sütni. Ugyanis az egyik szakácskönyvben azt olvastam, hogy fontos alapanyag a kristálycukor a piskóta felemelkedéséhez.
2009. ápr. 24. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
64%

Természetesen lehet. Használj pl. SZETVIÁT. Ez természetes növényi alapú.


Hogy ne essen össze a sütid, használj szódabikarbónát/sütőport.

2009. ápr. 24. 15:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor kipróbálom!
2009. ápr. 24. 20:36

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!