Mit csinálnátok farrészes csirkecombból?
Pont, amit te magad is írtál. Esetleg sütőzacskóban sütném a zöldségekkel együtt. Mindenesetre akárhogy is sütöd, a farrészt természetesen vágd le (esetleg tedd el levesnek ) és a csontok mellett, a fellazított bőr alatt szúrd be több helyen, így biztosan átsül.
Fűszereket is használhatsz, fokhagyma, hagyma, majoranna stb ízlés szerint.
Joghurtos pácba lehet tenni, nem ráborítani a joghurtot sülés közben.
Csontozd ki , de nem muszáj és kend be fűszeres joghurttal,nem kell hogy ússzon benne.
Hagyd benne néhány órát, vagy akár egy éjszakát is,aztán serpenyőben, sűrűn forgatva megsütheted.De szerintem vajazott jénaiba,tepsibe, szorosan lefóliázva finomabbra sül.Ilyenkor is mellé teheted a zöldségeket, de külön is kevés vajon megpárolhatod köretként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!