Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kene tovabb, hogy puha...

Hogyan kene tovabb, hogy puha legyen a vegere?

Figyelt kérdés

szisztok karajt szeretnek sutni,elis kezdtem,de ugy,higy vajon megpiritottam kicsit amig kerget nen kapott,aztan fuszereztem ,fikhagyma ,majoranna,kis so birs,es egy kis vizzel feltettem puhulni. Jo lesz igy? Vagy hogy kene/kellett volna? Az elobb neztem,es meg kokemeny...megfog igy puhulni? Adjatok tippeket legyszi...

Kezdo vagyok meg a fozesben..bocsi ha hulyen hangzott a kerdesem

Koszi a valaszokat


2017. jan. 8. 21:11
 1/3 A kérdező kommentje:
*Bocsi a helyesirasi hibakaert,nem direkt volt..
2017. jan. 8. 21:12
 2/3 anonim ***** válasza:
A karajnak én sose szoktam kérget sütni. Fűszerezem, tepsibe be, kevés olaj alá, fólia a tetejére. Fólia alatt addig sütöm amíg puha nem lesz, utána fólia nélkül addig amíg kicsit megpirul.
2017. jan. 8. 21:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Gondolom azóta kész. Jó az, födő alatt, de mindig csak pici vízzel, hogy inkább csak párolódjon, és valójában ne főjjön.
2017. jan. 9. 08:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!