Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit fozzunk baratoknak pentekre?

Mit fozzunk baratoknak pentekre?

Figyelt kérdés
Milyen menut foznetek igy szilveszter utan?
2017. jan. 3. 18:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Bolognait pl. Olcsón ki lehet hozni jó nagy adagot.
2017. jan. 3. 19:02
 2/8 anonim ***** válasza:
52%

Mit szeretnek és ki az amit nem esznek meg? Mennyire legyen hétköznapi/különleges?

A héten mi is vendégeket várunk, a menü zsályás hokkaido tökkrémleves lesz, másodiknak kecskesajtos újhagymás quiche zöldsalátával.

2017. jan. 3. 19:15
 3/8 A kérdező kommentje:

Bolognait nem fogok elejuk rakni nem az olcsosag a lenyeg hanem hogy mit.. egy bolognaival nem fogok szegyenkezni.

Nyolcan leszunk, szeretjuk a husos kajakat, egy ember viszont most fogyozik egy ferfi. O azt mondta neki valami csirkemell es sali legyen.

Amikre gondoltunk:

- rantott hus

- fasirt

- szendvicsek

- sos rudak, sajtos pogi

- francia sali, virsli sali

Leves nem kell, de ezeket szeretnem ugy varialni hogy hidegtal legyen. Ill hust szeretnenk lesutni.

2017. jan. 3. 19:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Mi is a baj a bolognaival?

Az szégyenkezés, de a szendvics meg nem?

Ahaoké.

2017. jan. 3. 20:15
 5/8 A kérdező kommentje:

Igen szegyenkezes mivel mi mindig jo kajakat teszunk a vendegek ele.

Ugy gondoltam kulon talra rakom a rantott hust, a fasirozottal es kulon a szendvicseket, ezekbol egesz ejszaka lehet csipegetni.

Gondoltunk bogracsosra foetelnek multkor vaddiszno pori volt noklival de most nincs vadhusink..Milyen jo bogracsos eteleitek vannak?

Ill tepsiben is szeretnek lesutni valamit pl pulykacomb, tarja, boros karaj - ehhez receptek? Valami kulonlegeset :))

A salik ezek melle lennenek..

Desszertet nem szeretnek annyi hogy sutok majd pogit sos rudat veszunk chipset, mogyit..

2017. jan. 3. 20:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nem ismerek embert, aki ne szeretné a bolognait, feleslegesen sértegetted az első válaszolót. Ezzel szemben én például kevéssé szeretem a pörkölt-fasírt-rántott hús szentháromságot, amiket te akarsz. Minek írsz ki akkor kérdést, ha komplett menüd van már?
2017. jan. 3. 20:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi a baj a bolognaival?
2017. jan. 3. 20:51
 8/8 anonim ***** válasza:

lassan de biztosan megujul a magyar konyha is, és feledésbe merul a rántott hus..fasirt….porkolt..kombinacio.

probálj ki valami ujat, zoldsegeket, szuflékat (jo tudom én mindig ezt irom, de nem értem miért nem csinálnak ilyesmiket a magyar háziasszonyok)..narancskrém levest, tojashabbal (ez nem is leves, ez már egy desszert igy), kacsamellet mézes-balzsamosan..lilahagymával, petrezselymes tésztával..vaddiszno hus konyakos-áfonya szosszal, zoldseges fasirtok, sult zoldsegek besamel mártással szerecsendioval…grilezett sajt, mézes céklával…saláták..rukkola saláta, vorosáfonyával, sajttal..zoldbab saláta fott tojassal, baconnel..stb stb.

2017. jan. 3. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!