HELP? Mit főzzek este a barátoknak?
4 barát jön hozzánk, de "szerencsére" ebből az egyik liszt, a másik meg tej érzékeny!:) Mit főzzek, amit mindketten megehetnek! Nyilván valami hús kellene, de hogy? Tudtok esetleg recepteket? Ja és kb. két és fél órám lenne rá, tehát mondjuk csülök kilőve!:)
köszi
Tepsis hus,tepsis krumpli jo sok finom zoldseggel.
Vaamilyen finom sultek.Nyam nyam en biztos megennem,es hamar keszvannak es jol neznek ki nem utolso sorban nagyon finomak.Fuszerekkel bolonditsd.
Szia.
Szerintem az előző válaszoló nagyon jó tippet adott, én azt javaslom csinálj házilag majonézes salit hozzá.
Majonéz házilag. /6fő részére/:
6 tojás sárgája
étolaj kB 2-3 evőkanál függ tojástól
kikeverés habverővel, villával, vagy kis fakanállal
úgy hogy a tojássárgát kikevered, és óvatosan apránként olajat csöpögtetsz hozzá. Fűszerezed ízlés szerint.
Ebbe mehet mindenféle amit salátába tesznek például újhagyma, fejes sali, káposzta, stb. paradicsom nem!
Remélem hasznos volt számodra! jó főzőcskézést.
Köszi, jók a tippek!:)
Hát azért, ha olyan barátok jönnek vacsira, akiket egy évben kétszer látunk, akkor nem csinálok tükörtojást!
Én is sült húst javasoltam volna, de látom már elmúlt négy óra.
Végül mit készítettél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!