Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit süssek Angliában, az...

Mit süssek Angliában, az angol ismerőseinknek, barátoknak?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Angliában lakok,jövőhéten ünneplem a szülinapomat, szeretnék készíteni valami finom tortát vagy süteményt.Tudtok pár tippet adni,mert az ismerősök,barátok többsége angol,nem tudom hogy ízlik-e majd nekik az,amit mi otthon szeretünk. 2 fajtát szeretnék, Fanta szeletre gondoltam,a másikat még nem tudom. Szerintetek?
2013. dec. 14. 23:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%
Hát én a helyedben valami magyarosabbak csinálnék, például somlói galuskát. A mákos guba sem lehetetlen küldetés, mert az angliai lengyel boltokban lehet kapni darált mákot, sőt konyhakész dobozos mákmasszát is.
2013. dec. 14. 23:20
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
konkrétan erre gondoltam [link]
2013. dec. 14. 23:22
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
A somló galuska szerintem tuti ötlet, nálunk eddig az összes külföldi ismerősnél telitalálat volt.
2013. dec. 14. 23:38
 4/16 anonim ***** válasza:
53%
Én is inkább valami jellegzetes, magyar édességet készítenék... vagy bármit a Fanta szelet kivételével, két-három süti van, amit meg nem ennék és másnak sem adnék belőle, annyira nem szimpatikus, az egyik ez. :D Mondjuk attól még ők szerethetik.
2013. dec. 14. 23:38
 5/16 A kérdező kommentje:
rétes? :)
2013. dec. 14. 23:54
 6/16 anonim ***** válasza:

Azt könnyű elcseszni, mert gyakorlottságot igényel, de ha van a boltban a réteslap....

Láthatóan nem érintettek meg téged az ötletek. Akkor marad a fanta szelet :$

2013. dec. 14. 23:57
 7/16 anonim ***** válasza:
62%
Ja és a puff pastry az nem réteslap, szóval azzal ne is próbálkozz
2013. dec. 14. 23:59
 8/16 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem jó a rétes is.
2013. dec. 14. 23:59
 9/16 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta hogy nem érintett meg,ennyire ne legyél haragos.
2013. dec. 15. 00:00
 10/16 anonim ***** válasza:

Csinálj pogácsát. Én is Angliában élek, és a pogácsát imádják. Amin csodálkoztak és nagyon bejön nekik az a mákos bejgli. Az angolok nem esznek mákot, így minden süti amiben mák van nekik új, és finom.

Csináltam már nekik rákoczi túróst is.. Imádják..

Amit még nagyon szeretnek:

- gesztenyepüré

- madártejszelet

-madártej

- almás rétes

- almás piskóta

Ezeket én már csináltam, és mindig elfogyott..(sőt volt hogy kérték csináljak még)

2013. dec. 15. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!