Ha egy lábasban, fazékban csak félig van tele az étel főzés közben akkor kevésbé jó ize lesz mintha tele lenne?
Figyelt kérdés
2016. dec. 26. 16:00
1/3 anonim válasza:
Mi köze van az íznek az edény méretéhez? Ha nagyobb az edény, annyi előnye van, hogy nehezebben fut ki, és könnyebb kavargatni. Esetleg jobban párolog a folyadék, mivel nagyobb a felülete, jobban kell figyelni, hogy le ne égjen. Viszont a frigóban a nagyobb edény több helyet foglal, így célszerű a maradékot kis edénybe/dobozba pakolni.
2/3 anonim válasza:
Ez a "félig tele " nézőpont kérdése. Az adott alapanyagoktól függ, hogy mennyi folyadék szükséges hozzá.
Én szerintem értelmezhetetlen a kérdésed, mert minden étel másképp viselkedik, és nem attól függ, az íze, hogy mekkora lábasban főzzük.Ha egy pörköltet pl, ami már kész, és mondjuk félig van a lábas, ha felengednéd vízzel, hogy tele legyen, háááát, nem tudom mi lenne belőle.
Fogalmazz pontosabban, hogy mire is gondoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!