Szimeon kérdése:
Van olyan étel, hogy tej nélküli tejbegríz?
Figyelt kérdés
Azaz van értelme vízbegrízben gondolkodni?2016. dec. 20. 11:58
1/10 anonim válasza:
Vízzel semmi értelme. Én rizstejböl szoktam csinálni, nagyon finom.
2/10 anonim válasza:
Kipróbálhatod, de semmi íze nincs.
3/10 anonim válasza:
Hogy ne létezne, olyan mint a hús nélküli rántotthús.
4/10 anonim válasza:
Tej nélkül nem tejbegríz. De van olyan, hogy pirított(resztelt) dara, amit vízzel kell főzni, cukorral ízesíteni, és, ha már kanállal szaggatható, akkor tálalni, valamilyen lekvárral, porcukorral.Gyerekkorom egyik kedvence volt.
5/10 anonim válasza:
Nálunk hidegvizes gríz van citromlével, porcukorral
6/10 anonim válasza:
Valamikor a palacsintát sem tudtuk elképzelni vízzel kavarva.
Főzd meg nyugodtan vízzel, vaníliás cukrot, normál cukrot tegyél bele. De ha valami sós akárminek akarod, akkor még az sem kell! Egy semleges ízű akármi lesz belőle. Egy próbát megér.
7/10 anonim válasza:
az tényleg vizbegríz, de már én is csináltam mert nem volt tej . Cukrozva esetleg kakaóval megszórva ehető! Nekem izlett
8/10 anonim válasza:
Azt nem próbáltam, de a tejberizs elég jól emulálható vízben főtt rizzsel, kókusszal vagy dióval... Szóval a vízbegríz is biztos ehető, bár én kókusztejjel csinálnám :D
10/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Köszönöm a tájékoztatást.
2016. dec. 20. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!