Egyben sült pulyka esetében le kell fóliával fedni a húst vagy nem muszáj?
Figyelt kérdés
Nagyon sok helyen azt látom neten, hogy nem fedik le. Most akkor melyik a jó megoldás?2016. dec. 24. 17:47
1/1 anonim válasza:
Minden fedővel lefedett, vagy lefóliázott hús sokkal hamarább puhul meg, mint ezek nélkül.
Fedő, vagy fólia nélkül már a végső pirosra sütést végezzük, a hús gyakrabban forgatva, de akkor is ügyelve, hogy ki ne száradjon. (saját szaftjával, zsírjával locsolgatva.)
A pulyka nagy darab, érdemes nagy kacsasütő mély tálban sütni, és mindenképpen lefóliázni.Mindig kell egy kis víz legyen alatta, hogy tudjon puhára párolódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!