Töltött káposztához szükséges lepirítani a hagymát, vagy bele is lehet darálni?
# 11
Mondjuk az se rossz megoldás azoknak, akiknek vagy nincs sok idejük, vagy sok türelmük. :)
Én viszont úgy vagyok vele, hogyha főzni kell, akkor azt szívvel-lélekkel csinálja az ember (akkoris ha macerás).
Én sokáig szakácsnak tanultam, de rájöttem hogy hatalmas különbség van az eladásra és a saját étkezésre szánt ételek között. Azért sem dolgoztam konyhán sokáig.
Én a töltelékbe nem pirítom le a hagymát, viszont kislyukú reszelőn reszelem bele. Így nem marad darabos, kizárt, hogy valaki foga alá kerüljön egy darabka is.És nem "büdös ", nem is tudom, hogy lehet ilyesmit leírni.
Tényleg sokféleképpen készítik a töltöttkáposztát, és ezzel nincs is semmi gond, így színes a paletta.
Én az aprókáposztát dinsztelthagymára teszem rá, egy kevés pirospaprikával, ahogy a székelykáposztát is kezdem.(persze abba először a hús kerül )
Így mégiscsak kerül bele, édeskés dinsztelt hagyma is, nekünk így ízlik.
"Én viszont úgy vagyok vele, hogyha főzni kell, akkor azt szívvel-lélekkel csinálja az ember (akkoris ha macerás). "
Én is így vagyok vele, de valahogy nem áll rá a kezem a töltelékre, és mivel van benne elég káposzta, nem ront az ízén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!