Töltött káposztához hol tudok beszerezni abált levelet?
Ha nem zacskós savanyú káposztát veszel, hanem hordósat, ott rendszerint lehet venni leveket is, nem csak a szálasat. Veszel annyi levelet, amennyi gombócra számítasz, plusz szálasat.
Ha édes káposztából készíted, itt egy jó recept. Hasonlítsd össze a te próbálkozással. Hátha kiderül a baj.
4-es vagyok
Természetesen én is a hordós káposztáról beszéltem. Piacon-zöldségesnél lehet kapni akár fejeset, akár csak külön az aprót. Ezek szerint még levelenként is adják...
Szóval a lényeg, hogy készre savanyított káposztát vegyél!!!
Nálunk is lehet a káposztásoknál levelenként is kapni. Praktikusabb szerintem is annyit venni, a mennyit tölteni akarunk. a zacskósak egy kilósak, és szerintem nem kell annyi levél. Én legalábbis "meztelen " gombócot is szoktam a káposztába tenni.
Ahol én veszem az is nagyon profi káposztás, formás leveleket ad, nincs bennük ujjnyi vastag ér, így könnyen kezelhető.
Szóval, ha van időd, piacon vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!