Mondanátok érveket-ellenérveket indukciós főzőlap mellett? Volt, aki megbánta, hogy nem sima kerámialaposat vett?
Figyelt kérdés
2016. dec. 14. 10:37
11/14 anonim válasza:
"Sok olyan kaját készítünk, ahol fontos, hogy hirtelen emeljük vagy csökkentsük a hőt, ezeket csak nyílt lángon lehet elkészíteni."
Ugyan. Te akkor meg nem lattal nagyteljesitmenyu indukcios fozolapot :) A gaz a nyomaba se er.
12/14 anonim válasza:
"Ugyan. Te akkor meg nem lattal nagyteljesitmenyu indukcios fozolapot :)"
Ja. Hirtelen föl tudod melegíteni, csakhogy a vasmagos edényed hirtelen már nem tud lehűlni. Erről beszélek.
Persze, főzelékeket, gulyásokat el lehet rotyogtatni indukciós tűzhelyen, akinek mindössze ez az igénye. De van néhány párolt-pirított zöldségreceptem, amit te nem készítesz el indukcióson, csak ha főzelékké főzöd. De akkor az már nem az a kaja. ;)
13/14 anonim válasza:
Pont nem az a jellemző hogy a pörköltes magyar háziasszony főz indukcióson hanem a fiatalabb korosztály aki érdeklődik a gasztronómia iránt...
14/14 anonim válasza:
12-es: Erre való az indukciós wok. Ujjgyakorlat egy "pirított-párolt zöldség".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!