Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mondanátok érveket-ellenérveke...

Mondanátok érveket-ellenérveket indukciós főzőlap mellett? Volt, aki megbánta, hogy nem sima kerámialaposat vett?

Figyelt kérdés

2016. dec. 14. 10:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Bár nekem csak egy kis 20.000ft-s rezsó szerű indukciós főzőlapom van, de egy ellenérvet nem tudnék mondani.
2016. dec. 14. 10:46
 2/14 anonim ***** válasza:

Pozitiv:

- energiatakarekosabb

- nem melegszik annyira a fozolap, konnyebb takaritani mert nehezebben eg ra barmi is

- gyorsabb

Negativ:

- dragabb

- nem mukodik mindenfele edennyel.

Nekunk evek ota az van, teljesen elegedettek vagyunk vele.

2016. dec. 14. 10:56
 3/14 anonim ***** válasza:
Nagyon ellenérvet nem tudok mondani.. Nyilván drágább maga főzőlap meg az edény hozzá,de ezek egyszeri költségek, után évekig nagyon pipecül működik.
2016. dec. 14. 11:09
 4/14 anonim ***** válasza:
én is csak azt tudom felhozni,hogy: nem minden edénnyel működik
2016. dec. 14. 11:10
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem tudok ellenérvet mondani. Mellette szól:

-ha kifut valami, csak felemeled az edényt és leáll a hőtermelés, azaz nem ég oda semmi, nem kell súrolni

-nagyon hamar felforr a lábosban minden, ajánlom a Whirlpool hatodik érzékeseket

-ami nekem van, ott két "lapot" össze is lehet kapcsolni egy gombnyomással, így extra nagy edény vagy különleges formájú, ovális edény is ráhelyezhető

-elképesztően energiatakarékos

-nagyon preciziósan használható

-kényelmes

Nekem nem volt előtte olyan edényem, amivel ne működne, mert eleve fémedényeket használtam, de az Ikeában egy készlet nem tétel igazán. Csak javasolni tudom.

2016. dec. 14. 11:35
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

"mert eleve fémedényeket használtam"

Az aluminium is fem, es alu edenyekkel nem mukodik, csak amelyik vasmagos.

Egyszeru leellenorizni: amelyik edeny aljat nem fogja a magnes, azzal nem fog mukodni.

2016. dec. 14. 11:47
 7/14 anonim ***** válasza:

Modern fémedényeket, melyekkel eleve működik.

Nincs mágnesem.

Nagyon egyszerű leellenőrizni: rá van írva az indukcióson használható edényre, hogy alkalmas ilyen tűzhelyhez.

2016. dec. 14. 12:02
 8/14 anonim ***** válasza:
Na igen, egy jó edény "fenekén" rajta van, hogy mihez használható,az ikonokból mindenki számára érhetően.
2016. dec. 14. 12:18
 9/14 anonim ***** válasza:

Félkész házunkban egy indukciós rezsóval fűztünk, amíg félnomád körülmények között laktunk.

Nem volt rossz, a célnak megfelelt, de azért annyira meggyőző sem volt, hogy állandóra beszerezzünk egy ilyent. Sok olyan kaját készítünk, ahol fontos, hogy hirtelen emeljük vagy csökkentsük a hőt, ezeket csak nyílt lángon lehet elkészíteni.

2016. dec. 14. 13:24
 10/14 anonim ***** válasza:

Eddig 3 indukciós főzőlapot vettem (az elsőnek béna nyomógombjai voltak s elromlottak, plusz a kijelzője is. amúgy működött volna, de ha be se tudom kapcsolni... eh).

Nekem tuti az indukciós a legjobb, ez a legolcsóbb, mivel nem pazarolja az energiát, kényelmes meg minden. Bár nem zongoráztam végig a lehetőségeket, gázról jöttem közvetlenül :D.

A régi erős fazekaink is jól működnek vele, vettünk új serpenyőket is... Én már ennél maradok, az biztos.

2016. dec. 14. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!