Sertéscombnak bepácolva sütőben mennyi idő kell amíg megpuhul közepes lángon? Mert találtam egy jó receptet de nem írja sajnos és én még nagyon kezdő vagyok.
Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 09:22
1/3 anonim válasza:
Önts alá egy pohár vizet,és takard le fedővel vagy alufóliával. Kb 1 óra múlva nézd meg,hogy megpuhult-e? (A sütési idő függ attól is,hogy mekkora a comb)
Szúrj bele egy hústűt,ha nem jön ki belőle véres lé,akkor jó. Ha még véres lé jön,akkot süsd tovább.
2/3 anonim válasza:
Általában 1 kiló húsnak 1 óra kell, de ez csak tájékoztató, mert sok függ a hús minöségétöl, korától és még sok minden egyébtöl, de ennyit nyugodtan betervezhetsz.
3/3 anonim válasza:
Akkor lesz igazán finom a sülthusod, ha előtte minden oldalát átpiritod egy kis zsirban, vagy olajban. Utána mehet a sütőbe, vizet öntve alája és lefóliázva. Akkor vedd le róla, ha már puha és ekkor újra süsd át. A sütőbe tételkor tegyél rá egy kis zúzott fokhagymát és kevéske őrölt köményt. Vigyázz, nehogy betonkeményre süsd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!