Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért kell a tiramisuba nyers...

Miért kell a tiramisuba nyers tojás?

Figyelt kérdés

Nem veszélyes ez egy kicsit? Mer több embert is ismerek akik egy nem jól átsült tükörtojástól vagy rántottától szalmonellát kaptak.

Akkor mi a helyzet a tiramisuval amibe konkrétan olyan tojás kell ami sütve sem főzve nem volt.

Volt olyan aki már megbetegedett tőle?



2016. dec. 10. 12:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A tojásmentes tiramisu nem létezik, ez kb olyan, mintha marhapörköltet akarna valaki marhahús nélkül készíteni!


Az ilyen valamit legfeljebb kinézetre hasonlítanak az igazira, de ízben egész mások.


Mellesleg a normális helyröl származó és normálisan tárolt tojástól nem lesz senkinek sem baja - ezt már csak az is bizonyítja, hogy a világon igen sok helyen eszik a tiramisut, márpedig ha ettöl rendszerese megbetegednének az emberek, akkor már régen leszoktak volna róla.

2016. dec. 10. 14:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
32%
Mi olyan receptet használunk, amibe nem kell tojás. Anyukám is így viszonyult a nyers tojáshoz, ezért váltottunk erre.
2016. dec. 10. 18:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha ennyire felsz, akkor vegyel a boltban olyan tojast, ami le van kezelve szalmonella ellen. Ezeket direkt olyan etelekhez aruljak, amikbe nyersen kell a tojas. Nyilvan a hazi egeszsegesebb, de nem azon fog mulni, hogy evente parszor megeszel egy kis bolti tojasos tiramisut.
2016. dec. 11. 14:14
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!