Nyers tojás másnap?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Tegnap megtörtem kettő tojást, meg megfűszereztem, hogy majd csinálok bundáskenyeret, de közben le kellett feküdnöm, mert rosszul lettem. Az volna a kérdésem, hogy abból, a tegnapi tojásból tudok csinálni bundást, vagy inkább használjak újat? Nem szívesen dobnám ki, ezért kérdeztem, de picit besötétedett, és nem tudom, hogy ez jelent-e valamit.2015. okt. 20. 10:48
1/3 anonim válasza:
Ha beraktad a hűtőbe, akkor szerintem elhasználhatod, de ha pár órát kint volt a szabad levegőn, inkább dobd ki!!
2/3 A kérdező kommentje:
köszi :)
2015. okt. 20. 11:05
3/3 anonim válasza:
Hűtőben tartva semmi baja nincs a felvert tojásnak másnapig.
Persze, ha tegnap sem voltál jól, inkább kerüld a tojást, de nem azért mert tegnapi.
Csinálj belőle csipetét, tálcán kiterítve szárítsd meg, később levesekbe nyugodtan belefőzheted. Gulyás, bableves, borsóleves... stb.
Egy kis pixisben le is fagyaszthatod, és a legközelebbi panírozáshoz felengedve jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!