Nagyon finom mézes süti percetet kérhetnék?
Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem már k*rv* elegem van az olyan válaszadókból, akik csak egyfolytában a google-t tudják írni. Ha úgy nézzük akkor már mindent meg lehet nézni a google-ban, de akkor miért találták volna fel ezt az oldalt?
Egyébként is, a google-ban olyan receptek is akadnak bőven, amik sz*rul vannak leírva stb. Személyes tapasztalatokra volt szerintem kíváncsi a kérdező.
2. voltam. -.-
"Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem már k*rv* elegem van az olyan válaszadókból, akik csak egyfolytában a google-t tudják írni."
Ez valószínűleg azért van, mert gyanítom te sem tudod használni.
"Ha úgy nézzük akkor már mindent meg lehet nézni a google-ban"
Na, mégis kezded kapizsgálni.
Valóban, a legtöbb probléma kérdésre villám gyorsan választ ad.
"de akkor miért találták volna fel ezt az oldalt?"
Nyilván egy oldalt azért csinál meg valaki, hogy bevétele legyen belőle, nem azért, hogy neked hú de jó legyen (ami egyébként a világon mindennel így van (néhány naív kivételt leszámítva)).
Ettől persze még lehet itt értelmes kérdéseket feltenni, csak az ilyenek pont nem azok.
"Egyébként is, a google-ban olyan receptek is akadnak bőven, amik sz*rul vannak leírva stb. Személyes tapasztalatokra volt szerintem kíváncsi a kérdező."
És mi a garancia, hogy ide bármivel is jobb receptek kerülnek fel?
Például ha én bemásolom a Google első találatát, de vicces kedvemben vagyok és véletlenszerűen megváltoztatom a hozzávalók mennyiségét, de a végére azért beírom, hogy "én mindig így sütöm és nagyon nagyon finom", akkor most ki van segítve a kérdező, vagy sem?
A Google egyébként relevancia alapján rendezi a találatokat, valamint a legtöbb receptes oldalon találhatóak hozzászólások a receptek alatt és biztosan le fogják írni, hogy mennyire vált be a recept. Ha mégsem, akkor lehet tovább menni a következő oldalra, van több száz, ezer... Arról nem beszélve, hogy sok helyen videóreceptek is vannak már.
Úgyhogy nem felháborodni kéne, hanem egy kis életképességet begyűjteni és önállósodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!