Tepsiben egyben sütött fasírtot le kell fedni, kel alá önteni valamennyi vizet, és mennyi ideig kell sütni?
Ahány ház, annyi szokás. Én pl soha nem fedem le semmivel, de zsírozott tepsibe teszem (általában két hosszúkás cipót, van, amikor tojással töltve, azaz stefániát )vizet soha nem öntök alá, de alapból vizes kézzel formázom meg, és amikor már a tepsiben vannak, akkor is átsimítom vizes kézzel, hogy sima legyen.
kb 45 perc alatt megsülnek, kb 180 fokon. Időnként megnézem, lapátkanállal alányúlok, hogy ne ragadjanak le.
Kívül szép kérges, pont annyira ropogós, mint kell, és belül finom omlós.
Deszkán legalább 10 percet pihentetem, mielőtt szépen felszeletelem.
Mint a 6-os:
zsírozott tepsibe, de a tetejét megkentem felvert tojással, és sülés közben a mellette levő forró zsírral locsolgatva, az szépen rásült. A tojás megakadályozza, hogy sütés közben szétnyíljon. Semmi víz, semmi fedő. Forró sütőben, közepes hőmérsékleten, és tűpróbáig sütni, közben-közben locsolgatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!