Eleg sokat eszem fasirtot. Es nem vagyok valami szakacs emerke csak magamra fozok. Tudnatok valamit irni hogy hogyan izesitsem tobb fele keppen a fasirtot?
Kísérletezgetni kell ! a hagyományos hagyma-fokhagyma, só, bors,mellett több tucatnyi fűszert is ki lehet próbálni alkalmanként.van, aki színezi pirospaprikával, más a köményre, vagy a majorannára esküszik,- ezek általában hagyományosak. De lehet próbálkozni más fűszerekkel is, tárkony,rozmaring, bazsalikom,koriander,petrezselyem, szurokfű (oregano) , kakukkfű, csili... és hosszasan sorolhatnám.
Az alaphúsból vegyél ki magadnak pár darabra valót, és azon próbálkozz különféle fűszerekkel.
Biztos rátalálsz az igazira, lehet, hogy többre is :)
Próbáld ki variálva, kísérletezgetve. Nekem van pár ötletem, hogy tudnád feldobni: a darált húst dúsíthatod zöldségekkel, pl veszel ilyen franciasaláta alapot, megfőzöd, összepürésíted, és úgy gyúrod össze együtt. Esetleg gombával, kukoricával, zöldborsóval, chilisen, ha szereted az erőset, sajtosan, akár úgy, hogy belereszeled, vagy, a közepére teszel mindegyiknek egy kis kocka sajtot.
Van olyan ismerősöm, aki szokott savanyú káposztás fasírtot csinálni.-Ilyen töltött káposzta ízvilág, nem lehet rossz, de én nem szeretem.
Ha nem ragaszkodsz kizárólag a húshoz, készíthetsz rengetegféle ,,fasírtot" csak zöldségből: falafel (csicseriborsó fasírt), kukoricából (a konzerv kukoricát összeturmixolod, tojás, liszt, stb...) Gombából, babból, sőt cukkiniből is jó. Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!