Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak, ha nincs...

Mit csináljak, ha nincs itthon zsemlemorzsám és fasírtot akarok csinálni?

Figyelt kérdés
Nagy baj lenne, hogyha előtte lisztbe forgatnám? Vagy ha nem forgatnám bele semmibe?
2016. jan. 16. 12:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Van szaraz kenyer otthon? Ha nincs, szaritsd meg sutoben, es darald le. En a megmaradt kenyerrel mindig ezt csinalim, nem is vasarlok zsemlemorzsat.
2016. jan. 16. 12:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Nincsen darálóm sajnos
2016. jan. 16. 12:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem forgatom semmibe,mégis mindig finom
2016. jan. 16. 12:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne forgasd bele semmibe, és nevezd húsgolyónak!


Zsemlemorzsát lehet készíteni a konyhai aprítógéppel is, amin a hagymát, diót, satöbbit aprítod, de még a sajtreszelőn is le lehet reszelni a száraz, szárított kenyeret, zsemlét.

Én még soha az életben nem adtam ki pénzt zsemlemorzsáért, pedig elég öreg vagyok :)

2016. jan. 16. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
32%
Fasírtba nem is kell zsemlemorzsa.
2016. jan. 16. 23:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!