Mit csináljak, ha nincs itthon zsemlemorzsám és fasírtot akarok csinálni?
Figyelt kérdés
Nagy baj lenne, hogyha előtte lisztbe forgatnám? Vagy ha nem forgatnám bele semmibe?2016. jan. 16. 12:09
1/5 anonim válasza:
Van szaraz kenyer otthon? Ha nincs, szaritsd meg sutoben, es darald le. En a megmaradt kenyerrel mindig ezt csinalim, nem is vasarlok zsemlemorzsat.
2/5 A kérdező kommentje:
Nincsen darálóm sajnos
2016. jan. 16. 12:20
3/5 anonim válasza:
Soha nem forgatom semmibe,mégis mindig finom
4/5 anonim válasza:
Ne forgasd bele semmibe, és nevezd húsgolyónak!
Zsemlemorzsát lehet készíteni a konyhai aprítógéppel is, amin a hagymát, diót, satöbbit aprítod, de még a sajtreszelőn is le lehet reszelni a száraz, szárított kenyeret, zsemlét.
Én még soha az életben nem adtam ki pénzt zsemlemorzsáért, pedig elég öreg vagyok :)
5/5 anonim válasza:
Fasírtba nem is kell zsemlemorzsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!