Kacsafarhátat akarok sütni, van itthon egy kg. Hogy kellene sütnöm, hogy ne kelljen alá víz? A zsírját meg szeretném hagyni!
Figyelt kérdés
2015. nov. 11. 08:46
1/5 anonim válasza:
Ha kizsírozott!! tepsibe rakod, és csak egy-két korty vizet öntesz alá, majd alufóliával beborítod. Amikor a husi megpuhult rajta, a fóliát leszeded. Mire pirosra sül, az a kis víz is kisül alóla, és nagyon fincsi lesz nemcsak a farhát, de az alatta visszamaradó zsír is.
2/5 A kérdező kommentje:
Rendben van! nagyon köszönöm,így fogom csinálni,csak féltem a víz nem sül ki alóla :)
2015. nov. 11. 09:40
3/5 anonim válasza:
Egy pici víz mindenképpen kell alá, amit szépen ki lehet forralni belőle, azaz zsírjára sütni.Víz nélkül ehetetlen lenne, mert meg is főni a far-hátnak, a kacsához pedig több idő is kell, mint pl a csirke far-háthoz.
4/5 anonim válasza:
Fólia alá nem kell viz ! A husok engednek annyi nedvességet, ami elég a megpárolásukhoz. Kell kb másfél- 2 óra 150-160 fokon és ezalatt megpárolódik a hus, utána fólia nélkül még 20 perc nagyobb lángon és kész. A viz inni való, nem sütéshez.
5/5 anonim válasza:
Hát a far-háton bizony igen-igen kevés hús van, az nem fog annyi vizet engedni a fólia alatt, hogy annak a gőzében átpuhuljon a hús!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!