Tescóban vennék fagyasztott halat. Melyik jó minőségű? Link.
Attól függ, hogy mire akarod felhasználni.
Illetve, hogy mennyire számít az ára.
Én ha megtehetném, naponta ennék lazacot, de annak "kicsit" több az ára az átlagnál.
Azt pl. borsozva, és pár csepp citromlevet rá csepegtetve szoktam kisütni, majonézes burgonyasalátával isteni.
Elég kicsi kiszerelésekben van kb. 250 g.
A halrudacskákból gagyit ne vegyél mert rettentő íze van, némelyiknek még a színe és állaga is borzasztó.
Ha mondjuk halászlevet szeretnél, akkor a ponty szeletek kiválóak, de lehet levest készíteni busából, harcsából, stb-ből is. A ponty a legnépszerűbb.
Ez még rántva és sütve is finom. Pl. spenót főzelékkel
Ha el akarod kerülni a szálkákat, akkor inkább filéket vegyél (nem garantált, hogy nincs benne semmi szálka)
Ami ár és minőség arányban is jó az a hekk, amit fej nélkül már kibelezve de mégis egyben árulnak, ezt meg paprikás lisztben megforgatva vagy anélkül egyben kisütöd.
Ha van lehetőséged, akkor inkább valami piacon vegyél halakat és társait, mert ha nem nagyon akciós, akkor nem nevezhető olcsónak.
Itt a közelünkben nincs Tesco, de Lidl igen én csak ahhoz tudom hasonlítani, de pl. a panírozott rákfarok kilója minimum egy 1000-el több, mint a közeli piacon.
Csak pangasiust ne vegyél, zsíros, és nem is hasonlít az íze a haléra.
Ha filét szeretnél az alaszkai tőkehalfilé elég jó. A hekk is nagyon finom, de a hekktörzset sütés előtt alaposan át kell nézni, mert néha pikkelyes és homokos is lehet.
Egyetértek mind a 3-as, mind a 4-es hozzászólóval.
Készre panírozott rudacskáktól ments meg uram minket!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!