Mitől marad másnap is puha a muffin?
Figyelt kérdés
Frissen tökéletes, pont olyan amilyennek lennie kell de pár óra után nekem nem elég puha. Úgy tudom ha joghurtot is teszek a tésztába attól puha marad úgyhogy azt mindig teszek bele. Illetve ha kihűl hasonló tárolóba szoktam tenni: [link] Esetleg mit tehetnék még, hogy tovább megőrizze a frissen sült állagát?2016. nov. 23. 15:24
1/1 anonim válasza:
nem tudom milyen receptet használsz, a joghurt/kefír/tejföl mindenképp jót tesz az állagának. Én még olajat is teszek bele, olyan állagú a muffinom, mint a piskóta, tehát laza, nem tömör. A maradékot a mikróba szoktam tenni,(légmentes hely) és még az a pár darab, ami esetleg megmarad harmadnap is puha.Nem tudom azt sem, hogy ez a doboz mennyire patent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!