Szülő bemutatásra készítem... Tökéleteset szeretnék, egyébként is maximalista vagyok, ebben a helyzetben különösen. Az utolsó pilanatban kiderült, hogy nem tudom a bemutatás napján készíteni, hanem előtte levő este kell. Elfogott a pánik, hogy akkor már nem lesz tökéletes. :(
Biztattok, vagy tényleg nem lesz az igazi? Hűtőbe tegyem, vagy elég spejzba? Úgy 12-16 órát fog így állni... :(
2015. aug. 22. 16:14
1/7 anonim válasza:
Persze, semmi baja nem lesz.
Egyébként ha van 20 perced mégis: a tésztát kikeverheted előző nap is, és aznap kb. ennyi idő kisütni.
2015. aug. 22. 16:17
Hasznos számodra ez a válasz?
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, arra is gondoltam, csak nagyon szeretném, ha a tészta szépen felemelkedne és nagyon könnyű lenne. Ehhez pedig az kell, hogy szobahőre melegedjen, ha hűtöm és a tojás miatt hűteném. Arra pedig nem lenne időm. :(
2015. aug. 22. 16:21
3/7 anonim válasza:
Hűtőbe tedd, és kifogja bírni. Én gyakran csinálom azt hogy előző nap este kikeverem, másnap kisütöm és úgy viszem vendégségbe pl. De volt amikor karácsonykor csináltam muffint és nem akartam mind a három nap szenvedni vele így szent este napján kikevertem 3 fajta tésztát lehűtöttem a nyári konyhába ahol nincs fűtés és úgy mindennap 20 perc alatt kisütöttem 2 tepsivel belőlük és az bőven elég volt.
2015. aug. 22. 16:31
Hasznos számodra ez a válasz?
4/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a válaszokat. Kicsit elkanyarodtunk, a helyzet az, hogy nem tudom előző nap kikeverni, tehát mindenképp állni fog, a kész muffin. Így a kérdés, hogy mennyire lesz rossz és tegyem hűtőbe, vagy elég a spájz?
2015. aug. 22. 16:37
5/7 anonim válasza:
Szerintem ez az adott muffintól függ. Nem mindegyiknek pont ugyanolyan a tésztája. Szerintem másnap lehet rajta érzeni, hogy ez másnapos, nem friss. Persze akkor sem rossz, de aznap finomabb. Legalábbis nekem.
Légmentesen zárd le, akkor nem fog olyan nagyon megváltozni és nem fog kiszáradni.
2015. aug. 22. 17:41
Hasznos számodra ez a válasz?
6/7 anonim válasza:
Édes muffinokba szoktam egy almát reszelni, attól puha marad másnap is.
2015. aug. 22. 17:51
Hasznos számodra ez a válasz?
7/7 anonim válasza:
Egyrészt tedd dobozba őket,és ne hűtsd,másrészt pedig másnap egy kevés cukorszirupot nyomj mindegyik belsejébe és akkor biztosan nem lesz száraz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!