Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Májgaluskát szeretnék készíten...

Májgaluskát szeretnék készíteni. Hogyan kell?

Figyelt kérdés
Igazi házi májgaluskát szeretnék, nem mirelit meg zacskós változatot...
2010. ápr. 28. 23:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tojást sóval,borssal felverek,beleteszem a lekapart májat,jól összekeverem és zsemlemorzsát rakok bele. Hagyom legalább félórát állni,hogy megduzzadjon és kifőzöm.
2010. ápr. 29. 06:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
én daragaluskát csinálok és abba teszem a pürésített májat - 2 tojás 5-6 evőkanál dara, só, bors, kis sütőpor, petrezselyem-apríték és csirkemáj. állni kell hagyni egy fél órát
2010. ápr. 29. 10:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

szia! én kis fej hagymát dinsztelek, arra teszem az elkapart májat, kicsit átpirítom.ha kihűlt, egy tojás sárgájával, prézlivel, petrezselyemmel, pici borssal, majorannával, sóval összekeverem. végül a tojás fehérjét

villával fölverem és lazán a májhoz keverem.

a prézlivel lehet szabályozni az állagát.állni hagyom egy ideig,majd kiveszek a húslevesből és abba szaggatom kanállal.szépen megnőnek, egyet félbevágok, hogy megfőtt-e.van mikor egy kicsi lisztet is teszek bele, hogy kézzel formázható massza legyen, ilyenkor apró kis gombócokat

gömbölygetek.

a párolt hagymától és a fűszerektől nagyon ízletes.

üdv.

2010. ápr. 29. 14:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2010. ápr. 29. 23:03

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!