Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ki mit föz ma meg a hét...

Ki mit föz ma meg a hét további napjain?

Figyelt kérdés

Ötleteket szeretnék kapni, ezért kérem, hoyg segítsetek.

Föleg a levesek meg a húsmentes ételek azok, amiknél több változatosságot szeretnék, ezért kérek tippeket.

Ma nálunk paradicsomleves, utána meg túróstészta volt.

#mit_föz
2016. nov. 7. 13:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
A mai ebéd: sütőtök krémleves és sajtos-tejfölös lángos.
2016. nov. 7. 13:22
 2/21 anonim ***** válasza:
82%

Ma: tegnapi csontleves + brassói (szójából) :))

Kedd-Szerda: Rakott krumpli virslivel

Csüt-Péntek: Cukkini pörkölt nokedlivel

Szombat: kölesfasírt hagymás törtkrumpli, vagy tejfölös krumplifőzelék

Vasárnap-Hétfő: Rizses hús (bulgurral)

Leves esetleg: tojásos leves, zöldséges tészta leves, paradicsom leves, mindegy, nem vagyok leveses.

Nasi: esetleg én is összedobok 1-2 lángost, vagy csinálok egy tál tartáros hideg (tojásos-zöldséges) salátát, esetleg vacsorára egy tányér sajtos tészta... apróságok, amik gyorsan készen vannak.

2016. nov. 7. 13:50
 3/21 anonim ***** válasza:
77%
most nem fozom ugyan meg, de: tejes karalabe leves, gombaleves, lebbencsleves, borsoleves. masodik fogasnak altalaban husosakat szeretek kesziteni: rakott zoldbab, sult hus, rantott hus, rakott krumpli, porkolt, grillcsirke. orok favorit meg a hudleves nalunk
2016. nov. 7. 14:13
 4/21 anonim ***** válasza:
69%

Ma: csülkös bableves

Holnap szerintem meg csinálok töltött káposztát.Már rég volt.

Aztán az tart valameddig, hétvégére meg lehet csinálok rakott kelkáposztát.

2016. nov. 7. 14:20
 5/21 anonim ***** válasza:
73%

Zellerkrém, brokkolikrém, gulyás, grízgaluska voltak mostanság itthon.

Második: muszaka (ilyen rakott padlizsán), milánói, paradicsomos-fokhagymás-sajtos penne, tojásos nokedli uborkával, sóska

2016. nov. 7. 14:28
 6/21 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket, jópárat találtam, ami tetszik.

De ha még írtok újabb ötleteket, azt is megköszönném.

2016. nov. 7. 16:12
 7/21 anonim ***** válasza:
19%

Ma csak töltött tojás volt, volt maradék főtt krumpli, minek elbonyolítani?

Este sütőtöktorta lesz (mint a répatorta, csak sütőtökkel. még jobb), maradt a tökfaragásból (későn faragtam tököt, de nekem tökmindegy, fogok még a héten) s amúgyis régen volt, pedig szeretjük.

Holnap mindössze "tejberizs" lesz, vízben főtt jázminrizs kókuszkrémmel. Esélyes, hogy zöldséges rizst is készítek.

Utána már csak sárgaborsófőzelék lesz (curry ízesítéssel), 3 napra az is megteszi. Legalábbis ez a terv, nem akarok annyi időt a konyhában tölteni, már függő vagyok, de úgyis kitalálok valamit, pl. sütiket...

Ha mégis kedvem lesz főzni, akkor zöldségpörkölt, zellerfasírt, leves (vegyes zöldség- vagy hamis gulyásleves, ez utóbbit még sosem készítettem, de vonz), palacsinta, almás-banános vastagpalacsinta esélyes.

Szeretem az egyszerű ételeket, semmivel nem jobb ízű a bonyolultabb, persze néha jólesik eljátszani akár azokkal is.

2016. nov. 7. 18:08
 8/21 anonim ***** válasza:
74%
Ma tejszínes oregánós rakott burgonya volt ementáli sajttal, marad holnapra is. A hét többi napján nem tudom, majd spontán alakul.
2016. nov. 7. 18:12
 9/21 anonim ***** válasza:
71%

Ma: penne tejszínes-sütőtökös zsályás szószban sok-sok parmezánnal

Holnap: remélhetőleg marad holnapra is elég :)

szerdán továbbképzésen vagyunk estig, csütörtökön pedig a férjem szüleinél vacsorázunk mindig

Péntek: kelkáposztás burgonyakrémleves, a maradék kelkáposztából másodiknak gombás sajtkrémes-kelkáposztatekercsek

Szombat: maradék leves, sajtos-rozmaringos karfiol"torta"

Vasárnap: ázsiai zöldséges cukkinitészta (zoodle)

2016. nov. 7. 18:43
 10/21 anonim ***** válasza:
82%

Semmit, oktatáson vagyok, cég számlájára rendeltem kaját

Ma kecskehegyi csöszpecsenye volt :D (tényleg, nem vicc )

Kb tepsiskrumpli sült karakcsíkokkal és tojáslepény csíkokkal

2016. nov. 7. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!