Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lyukadt ki a sajt?

Miért lyukadt ki a sajt?

Figyelt kérdés
rántott sajtot sütöttem méghozzá nem is házilag gyártottat hanem mirelitet, viszont ezt is sikerült kilyukasztanom úgy hogy a belseje még gyakorlatilag igazán fel sem forrósodott ez mitől lehet? arra gondolok hogy előtte egy adag sült krumpli lett benne kisütve és lehet hogy már túl forró volt az olaj? ilyen egyszerű ételeknél is oda kell figyelni ilyesmire?
2016. okt. 29. 18:17
 1/1 Kovács István 1993 válasza:
Mirelittnél két dologra kell figyelni. Forró legyen az olaj és ne kezdjen el kiolvasni. De ha finomat akarsz enni veszel friss sajtot és bepanírozod magadnak.
2016. nov. 2. 06:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!