Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Meg mernétek sütni így?

Meg mernétek sütni így?

Figyelt kérdés
Kezdő házi asszony vagyok.kaptam egy dagasztó és egyben habverő gépet ami forgó tálas.gondoltam kipróbálom ..igen ám de a széléről nem húzza be az alapanyagokat.gondoltam egy lapos fakanállal odébb tolom hogy rendesen tudja keverni a tésztát.de hozzá értem a dagasztószárhoz és moat mosogatásnál vettem észre hogy a fakanálból egy 2-3 cmes darab hiányzik.most lelesztem a tésztát,remélem nyújtáskor megtalálom egyben .ha mégsem akkor ti kidobnátok? Vagy mit tegyek?annyira akartam hogy sikerüljön :(
2016. okt. 20. 13:33
 1/8 A kérdező kommentje:
Kelesztem
2016. okt. 20. 13:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Keresd még nyújtaskor, ott lesz az. Lehet nem egyben, de a szilánkok az érezni fogod.
2016. okt. 20. 13:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerencséd van, egy darabban maradt a 2-3 centis darab, így, ha nem is találod meg nyújtáskor, aki ráharap, egészben ki tudja köpni. Ha nincs szerencséd, akkor szilánkokra vált szét, és az egész tészta tele van vele. Tapogasd át alaposan, ha tele van faszilánkkal, akkor dobd ki.
2016. okt. 20. 13:59
 4/8 anonim ***** válasza:
*szilánkokat
2016. okt. 20. 13:59
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
Ha a tésztában lenne a kis fadarab nyújtáskor tutira észrevenném, ha meg porrá zúzódott volna, azzal sincs semmi baj. Fűrészporral hígították sokszor ínségesebb időben a kenyérlisztet, egy csipentyi fűrészpor nem árt a tészta ízének sem.
2016. okt. 20. 14:04
 6/8 anonim ***** válasza:
95%
Máskor állítsd le a gépet, amig az oldaláról lekaparod a tésztát.
2016. okt. 20. 15:34
 7/8 anonim ***** válasza:
91%
Kidobnám, nem reszkíroznék, hogy valaki lenyelje a szilánkot, vagy megszúrja a száját, persze ha egy darabban van az egész, és hozzáilletve a fakanálhoz nem hiányzik belőle, akkor semmi gond.
2016. okt. 20. 15:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Megtaláltam nyújtáskor,egyben volt ,odaillesztettem a fakanálhoz és nem hiányzott belőle tehát egyben mardt.kivettem,megsütöttem és isteni lett.köszönöm a segítséget,legközelebb leállítom a gépet elötte :)
2016. okt. 21. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!