Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A hus fozessel sutessel...

A hus fozessel sutessel elveszitheti a tomege felet is?

Figyelt kérdés

#sütés #hus. fozes
2016. okt. 18. 18:53
 1/4 anonim ***** válasza:
29%
a tápos csirke, meg a felfújt (főleg nyugat-európai) disznó bizony nagyon vizes.
2016. okt. 18. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Valamennyit minden hús veszít a súlyából a sütés/főzés során, de, hogy a felét, az azért túlzás szerintem.
2016. okt. 18. 19:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 Illetlen Levesek 4 ***** válasza:
100%

A húsnak kb 70%-a víz, de ha a sokat elveszít belőle, akkor mondjuk, hogy "kiszáradt".

Inkább a feldolgozott húskészítmények (füstölt-FŐTT húsok és szalonnák, virslik, stb.) veszíthetnek nagyobb vízmennyiséget.

2016. okt. 18. 20:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Elveszítheti, de akkora már általában el is van b--szva rendesen az étel. A hús 70-75 százaléka víz, ha ennek a nagyját sikerül kisütnöd belőle, akkor elég rágós cucc marad vissza.
2016. okt. 18. 21:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!