A hus fozessel sutessel elveszitheti a tomege felet is?
Figyelt kérdés
#sütés #hus. fozes
2016. okt. 18. 18:53
1/4 anonim válasza:
a tápos csirke, meg a felfújt (főleg nyugat-európai) disznó bizony nagyon vizes.
2/4 anonim válasza:
Valamennyit minden hús veszít a súlyából a sütés/főzés során, de, hogy a felét, az azért túlzás szerintem.
3/4 Illetlen Levesek 4 válasza:
A húsnak kb 70%-a víz, de ha a sokat elveszít belőle, akkor mondjuk, hogy "kiszáradt".
Inkább a feldolgozott húskészítmények (füstölt-FŐTT húsok és szalonnák, virslik, stb.) veszíthetnek nagyobb vízmennyiséget.
4/4 anonim válasza:
Elveszítheti, de akkora már általában el is van b--szva rendesen az étel. A hús 70-75 százaléka víz, ha ennek a nagyját sikerül kisütnöd belőle, akkor elég rágós cucc marad vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!