Kijevi csirkemellt szeretnek ma csinalni. Van valami jo receptetek?
Mar probaltam parszor finom is.Csak soha nem az igazi.Tudjatok amikor belevagok es kijon a vaj.Az az igazi.
Van valami tanacsotok?receptetek?
1. Házilag készített füszervajat használ (vaj, só, petrezselyemzöldje, fokhagyma nagyon finomra vágva, alaposan összedolgozva és jól kifagyasztva)
2. Egész csirkemellet használj, ne szeleteket, idöben töltsd meg a vajjal, tedd hütöbe legalább egy órára, és csak utána kezdd panirozni, a nyílást, ahol megtöltötted, elözöleg kend meg pici tojással és úgy nyomd össze - akkor nem folyik ki sütéskor a vaj.
3. Bö forró olajban süsd, és azonnal, forrón tálald, ne hüljön meg picit sem. (A bö olajban sütéskor a bunda azonnal megsül, zárt kérget képez, ezért nem tudja beszívni az olajat és nem lesz zsíros az eredmény)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!