Van bevált aprósüti receptetek, ami puha marad?
Karácsonyra keresek olyan aprósüti receptet, ami sütés és kihűlés után is puha marad. Ha olyan, ami variálható, pl lehet kakaóport, fahéjat, stb rakni bele, annak is örülnék, ha leírnád.
De olyat keresek, amit tényleg kipróbáltatok.
4 gyereknek sütném, de nekem eddig mind kemény lett. Nem ehetnek mézeskalácsot, és szeretnék nekik valami olyat sütni, amit ehetnek ahelyett pl vendégségben.
Köszönöm előre is.
A linzerek mindig puhák maradnak, lehet variálni sokféleképpen ízesítve, lekvárral.. stb.
nekem az egyik kedvencem "andi konyhája "-n a habos linzer, nagyon szép karácsonyi finomság.
nagyon finom dióskifli receptem is van (nem töltött, hanem bele kell gyúrni a diót ), amit kerekre is szoktam formázni, közepébe finom sűrű lekvárt teszek.
ez 1-2 óráig keménynek tűnik, de attól kezdve porhanyós és finom.
ha kéred bővebben leírom )
Én ezt szoktam csinálni.1-2 órán belül mindig megpuhul,és még soha nem volt száraz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!