Ti mivel vonjátok be a mignont otthon? Van jól bevált receptetek?
Figyelt kérdés
A suliban fondandt olvasztunk fel és azzal vonjik be. Ha itthon készítek fondant és azt olvasztom fel ugyanazt érem el? Vagy olvastam olyat is hogy víz+cukor és abba mártják (szóval cukorszirupot készítenek aztán kevergetik amig be nem sűrűsödik).2015. dec. 1. 18:51
1/1 anonim válasza:
Fondan és a fondant nem ugyanaz. A fondan nem olvaszthato, nem lesz folyékony, azt marcipán helyett használják. Itt egy fondant recwpt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!