Valami jól bevált otthoni praktika aranyérre? Nagyon felfáztam és aranyerem van, azonban orvoshoz nem szeretnél vele elmenni. L
biztos, hogy aranyered van???
ha belső, akkor kupot vegyél rá, ha külső, akkor kenőcsöt.
én valami gyógynövényeset ajánlanék első körben.
vagy nekem a Hemorid kenőcs vált be.
aztán használj rendesen nedves WC papirt ha székleted van.
lehetőség szeirnt ne ülj sokat, a mozgás nagyon fontos lenne.
valamint a folyadékbevitelre is figyelj és a rostdus táplálkozásra.
itt a narancsszezon egyél sokat!!!
Székletűrítés előtt kend be picit a végbélnyillésod és környékét popsikrémmel. Ne használj wc-papírt. Soha.
Csak nedves törlőkendőt, amit a babaáknál használnak, pelenkázáskor az anyukák.
Vagy, öblísd ki a végbélnyílésod vízzel. (Büdé)(Én is csak 35 éves koromban jöttem rá, hogy miért találták fel a büdét...nagyon jó találmány. De ezt csak az aranyeres tudja...)
A wc-papír használat a kifekélyesedett felületet dörzsöli, mint a smirgli. Emiatt a sérült hámrétegen a baktériumok behatolnak a bőr alá a szövetekbe, gyulladásban tartva a szöveteket, és az aranyeredet.
Dobd el a wc-papírt, és pár nap alatt enyhülnek vagy el is múlnak majd a tünetek.
A kiváltó okok mások egyébként, ezek csak felfokozzák a gyulladást.
A kiváltó okok a zsíros egészségtelen étrend, a túlzott kalóriabevitel, kevés gyümölcs, és ez kombinálva ülő munka/ mozgásszegény életmód/(tv, internet számítógép előtt való hosszas ülés, autóvezetés, buszozás)túlsúly.
Illetve nehéz emelés. Ez mind kiváltja.
Meg van aki hajlamosabb is rá.
Egyébként a Reparon kúp (és kenőcs), és a Sperti kenőcs elég jól segít.
De állandóan ezeket sem lehet használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!