Bevált trükk sírógörcs ellen?
Megoldani a problémát? Az lenne az igazi :)
Mikor jön rá a sírás?
azt mondja azért szokott sírni,mert ő így vezeti le a feszültséget..de amiről én beszélek az nem sírás volt már..levegőért kapkod,hüppög..válaszolni nem bír..szóval tányleg ilyen roham,görcs szerű. egy idő után persze megnyugszik,de félek hogy egyszer félrenyel.
úgy veszem észre hogy érzelmileg sokkal erősebb vagyok mint ő. bármin képes elsírni magát.
Nekem van egy gyakorlatom ami nálam működik, már másnak is ajánlottam és pozitív visszajelzést kaptam az illetőtől. Próbáld naponta csinálni és mindig 5 perccel növeld az időt. A gyakorlat:
● Ülj le egy nyugodt helyen elöszőr csak 5 percig csináld majd napont próbáld növelni (5 perc + naponta)
● Egyenesedj ki
● Figyelj a levegővételedre ki- és belégzés
● Próbálj meg mindent kizárni vagy tereld el a gondolatodat mindenről. Ezt a legjobban úgy tudod megcsinálni, ha a mutató és a középső újjadat a homlokdra illeszted (jobb vagy a bal kezeddel, attól függ, hogy milyen kezes vagy).
○ Az utóbbi szakasz lényege az, hogy ilyenkor a fokusz a homlokdra megy, ezáltal másra nem is nagyon fogsz tudni gondolni.
Remélem, hogy ez a módszer segíteni fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!