Miért barnul be a sárgarépa külseje pucolás után?
Figyelt kérdés
Ez is oxidálódna?2016. okt. 15. 05:03
1/4 anonim válasza:
Igen, oxidálódik, de etttöl még semmi baja sem lesz, ugyanúgy ehetö
2/4 anonim válasza:
Én is elszüttyögök néha egy fél órát is a zöldségek megtisztításával. Én kimondottan a sárgarépával kezdem, mert a krumpli nálam is megbarnul esetleg idővel, de a sárgarépánál ezt még soha nem tapasztaltam...
3/4 anonim válasza:
Még nekem sem barnult be soha, de én azonnal vízbe teszek minden megpucolt zöldségfélét , majd átöblítem a vízben tartom a felhasználásig.( persze egészben, és csak utána darabolom, amilyenre kell éppen )
4/4 anonim válasza:
Nekem még sosem barnult meg. Felhasználás előtt pucolom. Akkor sem barnul meg semmi, ha sok zöldséget pucolok. Öblítsd le vízzel és azonnal használd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!