Ti a grillrácsot minden egyes sütés után megpucoljátok?
Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 11:56
1/6 Hengerelőhereverem válasza:
Papíron elvileg minden eszközt, szerszámot illik megpucolni használat után, úgy marad sokáig épp és jól használható állapotban. Én igen.
2/6 anonim válasza:
Netán illene... vagy te szeretnéd hagyni rárohadni a koszt, vagy hogy gondoltad?
3/6 anonim válasza:
Nem feltetlenul kell mindent. De a grillracsra vastagon ratapad a hus es bor. En nem sutnek rajta ketszer. Szoval igen, minden hasznalat utan letakaritom. Zsiroldo, az a rozsda surolo ja igen drotkefe, aztan slaggal lecsapatom.
5/6 anonim válasza:
Nem. Öntvény grillem van Nyáron heti két alkalommal biztos grillezünk faszénen és nem szoktam pucolni. Egyszerűen használat előtt felhevítem és leég róla minden kosz, esetleg ha valaki makacskodik átdörzsölöm drótkefével.Az kéne még, hogy vegyszerekkel súroljam.
6/6 Hengerelőhereverem válasza:
Utolsóhoz szólva, persze én sem vegyszerrel pucolom, az kéne még...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!