Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sárgarépa, és a fehér répa,...

Sárgarépa, és a fehér répa, hogyan marad legtovább friss? Hütőben vagy szoba hőmérséklete?

Figyelt kérdés

Sokat vettünk ,maradt még de héten még a maradék zöldségeket felhasználnám levesbe.

Fagyasztani nem szertném.


2014. ápr. 26. 15:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Papírba csomagolva és úgy nejlonzacskóba tedd a hűtőbe legalulra. a papír felszívja a nejlonban keletkezett párát, és nedvesen tartja a zöldségeket.Egy - másfél hetet simán kibír így, esetleg közben cseréld ki a papírt.
2014. ápr. 26. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
én általában egy ételesbe rakom aminek van teteje, így 1-2 hétig is eláll
2014. ápr. 26. 17:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!