Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ezt mind bele lehet rakni a...

Ezt mind bele lehet rakni a húslecesbe?

Figyelt kérdés

Karfiol

Karalábé

Zeller

Sárgarépa

Fehérrépa

Zöldborsó

Krumpli

Paradicsom

Paprika

Petrezselyem

Csirkecomb

Pár szem egész bors

Cérnametélt


2016. okt. 13. 11:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
35%
Lehetni lehet. A karalábét hagyd ki, egy fej hagymát viszont tégy bele, hogy összefogja az ízeket. A karalábé nagyon kikiabál belőle, ahogy a paprika és a paradicsom is. A borsó pedig nem ad ízben semmit. De egy gerezd fokhagyma, és egy kis darab gyömbér igen.
2016. okt. 13. 11:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 A kérdező kommentje:
A paprika és paraducsom csak főzés alatt lenne benne, hagymát is akartam, csak lemaradt a listáról. A karalábé viszont meg fog romlani ha nem használom most fel, nbagyon nem lenne jó?
2016. okt. 13. 11:30
 3/14 A kérdező kommentje:
Sajnos gyömbérem nincsen.
2016. okt. 13. 11:31
 4/14 anonim ***** válasza:
Nagyon soakn szoktak beletenni karalábét is, ha nektek ízlik, akkor mehet bele.
2016. okt. 13. 11:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor lehet beleteszem. Húslevesben még nem próbáltam, de csak nem lehet olyan rossz.
2016. okt. 13. 11:33
 6/14 anonim ***** válasza:
50%

Paprika, paradicsom, zöldborsó maradjon ki.Egy fej vöröshagyma jó bele, én szoktam 2-3 gerezd fokhagymát is tenni bele.Ja, és valamelyik nap tettem bele zellerlevelet is a gumó mellett.

Jó főzést :)

2016. okt. 13. 12:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim ***** válasza:
Gondolom cérnametéltet külön főzöd:)
2016. okt. 13. 12:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
51%

Nálunk megy bele karalábé, mint ahogy paradicsom és paprika is.


Plusz a hagyma (bár írtad, hogy ezt teszel csak a listáról lemaradt) és a fokhagyma is. Borsót csak a legvégén teszem bele.

2016. okt. 13. 12:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 anonim ***** válasza:
26%

Én mint írtam, paradicsom, paprika, zöldborsó kivételével mindent teszek bele a felsoroltakon kívül, plusz sáfránnyal vagy kurkumával csalok, hogy szebb legyen a színe.Habozásra nagyon odafigyelek, lassú lángon főzöm, és ha kész van, leszűröm.Mindent külön tálba rakok, zöldségeket, húst, levest.

Így biztos nem lesz zavaros.

2016. okt. 13. 12:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim ***** válasza:
Bocs, FELSOROLTAKBÓL
2016. okt. 13. 12:28
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!