Ezt mind bele lehet rakni a húslecesbe?
Karfiol
Karalábé
Zeller
Sárgarépa
Fehérrépa
Zöldborsó
Krumpli
Paradicsom
Paprika
Petrezselyem
Csirkecomb
Pár szem egész bors
Só
Cérnametélt
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Paprika, paradicsom, zöldborsó maradjon ki.Egy fej vöröshagyma jó bele, én szoktam 2-3 gerezd fokhagymát is tenni bele.Ja, és valamelyik nap tettem bele zellerlevelet is a gumó mellett.
Jó főzést :)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Nálunk megy bele karalábé, mint ahogy paradicsom és paprika is.
Plusz a hagyma (bár írtad, hogy ezt teszel csak a listáról lemaradt) és a fokhagyma is. Borsót csak a legvégén teszem bele.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Én mint írtam, paradicsom, paprika, zöldborsó kivételével mindent teszek bele a felsoroltakon kívül, plusz sáfránnyal vagy kurkumával csalok, hogy szebb legyen a színe.Habozásra nagyon odafigyelek, lassú lángon főzöm, és ha kész van, leszűröm.Mindent külön tálba rakok, zöldségeket, húst, levest.
Így biztos nem lesz zavaros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!