Nicola/Ninna kérdése:
A fasirtba, muszály zsemlemorzsát rakni?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 16. 21:09
2/13 anonim válasza:
NEM, böven elég a zsömle, amit beleteszel.
3/13 anonim válasza:
Sok-sok éve fözök, de eddig még sosem tettem morzsát a fasirtba.
4/13 anonim válasza:
Soha nem tettem mèg a fasîrtba zsömlemorzsát.
5/13 anonim válasza:
60 éve főzök, de sem bele nem teszek zsemlemorzsát, sem nem forgatom bele.
6/13 anonim válasza:
Legfeljebb akkor van valami értelme, ha túl vizes mvolt a zsömle - nem csavartad ki eléggé - és nem áll össze a massza. De az íze nem lesz olyan jó, mint morzsa nélkül.
7/13 anonim válasza:
Én se teszek bele, csak beleforgatom. Zsömlét is csak keveset használok hozzá.
8/13 anonim válasza:
Ki mit nevez fasírtnak. Én sem húst, sem gabonát nem teszek a fasírtjaimba soha, de nekem így tetszenek...
De ha nálad csak a zsemlemorzsa hiányzik (már ha szokott lenni olyan a fasírtban, én nem értek hozzá, de nem tudok róla), az bizonyára simán kimeríti még a normál fasírt fogalmát is. De úgyis az a fontos, hogy neked s akinek készíted, tetsszen.
9/13 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat :)
2016. ápr. 17. 00:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!