Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A férfiak miért főznek jobban...

A férfiak miért főznek jobban a nőknél?

Figyelt kérdés
Véleményem szerint egy férfi sokkal jobban főz mint egy nő,ízletesebben, kreatívabban, bátrabban kísérleteznek az ízekkel, a nők nagy része mereven ragaszkodik a szakácskönyv, receptek leírásaihoz, nem kóstolnak főzés közben nem örömmel és szívvel főznek, hanem kötelességből, mert azt érzik hogy nekik "kell" főzni, sütni” Igaz?.
2016. okt. 11. 12:43
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Szerintem a nők is főznének olyan jól mint a férfiak, ha nem a napi kötelesség részeként, határidőre kellene ételt varázsolni az asztalra, hanem csak akkor főznének, ha ihletet éreznek hozzá.

Mondom ezt férfiként.

Nálunk például este 6-ra kész kell lennie a vacsorának, mert különben a gyerekeket nem tudjuk 8-ra ágyba dugni, és akkor fáradtak és álmosak másnap az iskolában.

A feleségem főz hét közben, én a kertet teszem rendbe, miután a gyerekekkel játszottam egyet, mikor hazaértem a munkából. 1200 m2 a telek, van munka bőven, tempózni kell, hogy vacsorára beérjek.

De hétvégén ráérősen 9 órakor bekapok egy feles birspálinkát, és elkezdem hasogatni a fát. Szeretek bográcsolni. Még a gyerekek, és anyósom is besegítenek a zöldségek tisztításába, ha tudják, hogy bográcsban készül az étel. És kérik is mindig, hogy nagyobb adagot készítsek, mert másnap is szívesen ennék. Egy pörkölt, vagy egy gulyás, de még egy sima kolbászos paprikás krumpli is valami miatt sokkal ízletesebb lesz, ha a szabadban fő bográcsban. És én is kényelmesen, ráérősen odafigyelve és nem kapkodva, határidőre csinálom, mert mindegy hogy szombaton éppen délre lesz kész, vagy csak fél egyre.

2016. okt. 15. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!