Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az oroszkrém tortába ti...

Az oroszkrém tortába ti milyen krémet tesztek?

Figyelt kérdés

Olvastam már olyat, h a van. puding van összekeverve a tejszínhabbal. Meg olyat is, hogy fel kell főzni gőz felett 5 tojást cukorral, tejjel, és abba a tejszínhab


Hogy jobb?


2010. ápr. 22. 10:42
 1/5 anonim ***** válasza:
oroszkrémet.
2010. ápr. 22. 11:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

a pudingos egyszerűbb és tovább eláll, mint a főzött tojáskrém


maszatka

2010. ápr. 22. 11:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
az eredeti oroszkrem(a sok eredeti kozul az eggyik) az egy fozott puding tejszinhabbal osszekeverve keves rum es kandirozott gyumolcsok.
2010. ápr. 25. 23:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Az eredeti oroszkrém az a főzött tojásos tejszínhabos krém, nem pudingos krém, a pudingos az már a leegyszerűsített változat éppen úgy mint a vajkrém készítésénél (a főzött cukorszirupot helyettesítik vele)

Mivel régen amikor ezt a tortát megalkotta a cukrászmester, akkor még nem is volt pudingpor...

A pudingok is eredetileg tojásból készültek.


maszatka

2010. ápr. 25. 23:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
tevedsz maszatka mivel a pudingkrembe amit az oroszkrembe teszunk abba is jar tojas csak liszt helyett hasznaljuk a pudingport. egyre gondolunk csak a tied retro(lisztes valtozat)
2010. ápr. 26. 11:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!