Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tudtok-e tehenturobol keszult...

Tudtok-e tehenturobol keszult kremm ami tortaba kerulne?

Figyelt kérdés
Keszitenem kell egy tortat s tehenturoval szeretem kesziteni, de nem tudok semmi krem otletet tehenturoval. Kerlek segitsetek, koszonom
2011. aug. 20. 09:44
 1/3 anonim ***** válasza:
esetleg vanilia pudingal kevered össze a túrót, vagy olyan krémet csinálsz mint a palacsintába szoktak :) túró+egy kis vaníliás cukor+cukor+citrom héj+egy kis citrom leve bele egy tojás ha ezeket össze keverted +tejföl hogy krémesebb legyen ehhez hozzákeversz felvert tojáshabot :) + egy kis búzadara hogy mikor ráteszed a tésztára ne áztassa el:)
2011. aug. 20. 10:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Én szimplán felverek4 -5 dl tejszínt vagy habalapanyagot, túrót kicsit meg porcukrozom+citromlé, és a tejszínnel összedolgozom. Nagyon jó tartása van, és nagyon finom!
2011. aug. 20. 13:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Én így csinálnám:

50 dkg túró, 25 dkg porcukor, 20 dkg csoki (mindegy, hogy tej, ét, vagy fehér, amelyiket szeretnéd)

A csokit megolvasztod, és botmixerrel összeturmixolod az egészet.

Isteni finom. :)

2011. aug. 21. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!