Tehéntúróból lehet még normális kőrözött vagy csináljak belőle mást? Sos vacsira lenne
Figyelt kérdés
Vacsira vettem tehéntúrót(én hülye) közben meg kőrözöttet akartam csinálni :( jó lesz így is ? vagy csináljak vmi más fajta szendvicskrémet inkább belőle ? és ha igen akkor milyet ?2010. nov. 16. 15:27
1/5 anonim válasza:
én rendszeresen szoktam belőle. ha jól értem, az a baj, hogy nem juhtúró?
nem pont ugyanolyan lesz, de én szeretem. egy kis vajjal, lilahagymával, mustárral, paprikával, sóval fini tud lenni.
2/5 anonim válasza:
Hogyne lehetne körözött! Én igy csinálom. Teszek a túróba vajat, zsirt, libazsirt. Sót, köménymagot, apróra vágott ,lehetőleg lila hagymát, piros paprikát, és jól kikeverem . A sóját kóstolgatom. Majd ha kész, félbevágott tv paprikában tálalom.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm !!akkor neki is állok :)
2010. nov. 16. 15:55
4/5 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon fini lett köszi a biztatást :)
2010. nov. 16. 16:26
5/5 anonim válasza:
mifelénk tehéntúróból van a körözött tradicionálisan...mondjuk ritkán csinálok juhtúróból is, de van olyan ismerősöm, aki még nem is hallott róla, hogy juhtúróból is lehet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!