Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mivel lisztérzékeny vagyok...

Mivel lisztérzékeny vagyok nem nagyon hizlal a kukoricalisztbol keszult kenyér amit eszek. Nem tudom h mi az ami még ennyire hizlal ami a kenyér. Segitetek? Tippeket kérek

Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 11:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy barátnőm mikor hízókúrába kezdett, mindig szalonnát meg kolbászt evett közvetlenül lefekvés előtt.
2011. márc. 19. 11:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is lisztérzékeny vagyok, tartom is az 57 kilómat. Nagyon nehéz nekünk tartalmasan étkezni. Szerintem ami nekem bevált, mivel nagyon szeretem a sült szalonnát, azzal szoktam tunkolni magamat, ha 55 kilóra lemegyek. Mást nem tudok tanácsolni.
2011. márc. 19. 11:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is lisztrérzékeny vagyok és én sajna simán tudok hízni mióta tartom a diétát... Mikor diagnoztizálták 55 voltam most már kb 80... (180 cm vagyok és 8 éve lisztérzékeny)

Simán lehet úgy étkezni:D Nekem sikerül. Nemtudom milyen az a kukoricalisztes kenyér amit eszel de engem hízlal akármilyet eszek.

2011. márc. 19. 11:34
 4/7 anonim ***** válasza:
előző vagyok ..rendesen betartod a diétát h nem hízol? Egyél sok krumplit az is hízlal rendesen.
2011. márc. 19. 11:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdést. Most akkor hízni akarsz vagy fogyni?

A kukoricalisztben nagyságrendileg ugyanannyi kalória van, mint a fehér- vagy teljes kiörl. lisztben, vagy a a rozslisztben. Csak élettanilag jobb, mint a fehérliszt.

Úgyhogy csak attól, hogy nem ehetsz búzalisztet meg rozslisztet, nem fogsz sem lefogyni, sem meghízni. Nem ezen múlik, hanem a mennyiségen, meg azon, hogy egyébként hogy táplálkozol

2011. márc. 19. 11:35
 6/7 anonim ***** válasza:
azon múlik, hogy betartod e a diétát szerintem. Ha betartod hízni is tudnod kéne.
2011. márc. 19. 11:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Betartom a diétát.Igaz van olyan hogy megeszek olyan csokit ami esetleg nyomokban tartalmaz buzalisztet.Sokan mondták már hogy az is lehet h egyszeruen vekonyak a csontjaim igy nehezen hizok.
2011. márc. 20. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!