Az alábbi ételt (gombapuffancs) lehetséges sütőben, csak nagyon kevés olajjal is elkészíteni? Recept lentebb.
Figyelt kérdés
Még sosem csináltam úgy, csak bő olajban és kíváncsi vagyok. Esetleg akinek van tapasztalata hasonlóval, annak köszönöm ha válaszol!
2016. aug. 27. 12:57
1/4 anonim válasza:
Sütöben nem lesz finom, mert nem lesz puha, laza. De ha az olaj forró, akkor semmivel sem lesz olajosabb, mint sütöben, söt ellenkezöleg, kevesebbet szív magába.
2/4 anonim válasza:
Én az ilyen húspogácsákat/zöldségfasírtokat mindig sütőben sütöm, sütőpapíron. Felesleges rá bármiféle zsiradék.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. aug. 27. 16:08
4/4 anonim válasza:
Előmelegített forró sütőben, sütőpapíron tökéletes lesz. Ha akarod egy pici olívaolajjal megkenheted mindkét felét, de én sem szoktam.
A bő olajban sült ételeket utálom, fáj a hasam tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!