Hogy lenne finomabb a csokikrém tortába? Ki melyiket próbálta?
Figyelt kérdés
Vajas pudingos krémet készítek, eddig tejszínes vagy vaníliás pudinggal csináltam és kakaót tettem hozzá. Most csokipudingra gondoltam ugyanúgy kakaóporral. Valaki csinálta már így? Finom lett?2016. aug. 26. 22:26
1/5 anonim válasza:
Csak egy tipp: ne kakaóport hanem étcsokoládét keverj hozzá. Ég és föld a különbség :)
2/5 anonim válasza:
pfu, én már rég nem ettem ilyen pudingos krémet. nem akarod kiprobálni tejszinnel és rendes étcsokoládéval?
3/5 anonim válasza:
A vajas-pudingos szerintem annyira tömény, elavult :/
Habtejszínt szoktam felhevíteni étcsokoládéval, és amikor lehűlt felverem. Habos, krémes, könnyű, iszonyat csokis ízá krém :)
4/5 anonim válasza:
Párizsi krém vagy étcsokis ganache a legjobb a csokitortába. Előbbi előnye az, hogy kakaóporral is készíthető, ha minőségi, holland kakaóport használsz és szigorúan vajat, nem margarint, sokkal jobb, mint a noname étcsokoládéval készült.:-) Meg lehet bolondítani egy kis rummal, narancslikőrrel.
Természetesen a ganache-hoz is jó minőségű csokit érdemes használni.
5/5 anonim válasza:
Amit a 4-es írt, az a legjobb! Évek óta Párizsi krémet készítek a csokoládé tortákba, sokkal finomabb, mint bármi más!
Ha pudingos krémet szeretnél, természetesen mehet csokoládé pudingból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!