Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A margarin minősége okozhatja...

A margarin minősége okozhatja azt, hogy a megadott arányokkal sem jön ki a csokikrém állaga?

Figyelt kérdés

2015. jún. 6. 13:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A csokikrémbe nem margarint, hanem vajat kell tenni, méghozzá a normális teavajat. Akkor jó lesz.
2015. jún. 6. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem, valószínűleg az arányokban volt a hiba. Állagában olyan a margarin, mint a vaj nagyjából, úgyhogy nem ez lehet a probléma. De nyugodtan tegyél még hozzá csokoládét, ha nem elég sűrű pl.


Viszont ahogy az első írta, az íz érdekében vajjal kellene készíteni, a margarin műízét nagyon kiérezni belőle majd.

2015. jún. 7. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!