Sertés oldalast kaptam ma sosem csináltam még semmit ebből milyen fincsi kaját tudok készíteni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 16:25
2/4 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy beleteszem egy lábosba (igen, lábosba, nem tepsibe)rakok bele disznózsírt, direkt nem olajat, szerintem zsírral finomann(főleg utána megenni a zsirját kenyéren-isteni), rakok bele egy kicsi vizet, épphogy, 1-2 ek.-vak, rakok bele 5-6 gerezd fokhagymát, sózom, borsozom, sertéssült füszersóval behintem és gázrózsán megsütöm.
3/4 anonim válasza:
Én is zsírban tepsibe teszem,pici vizet öntök alá.fokhagymát,egy kevés borókabogyót teszek rá,sózom.Lefödve párolom,amig a hús megpuhul,utána leveszem e fedőt és pirosra sütöm.Soha nem használok mesterséges ízesítőt,mert felesleges benne az adalékanyagok.
4/4 anonim válasza:
hagymás zsírban megsütöd, megborsozod és kész is :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!