Hogy kell megcsinálni a pangasius filét, hogy finom legyen?
hát hogy akarod megcsinálni?:S
én a pangasiust rántani szoktam.:D
Én is rántom.
Vagy berakom tepsibe, és öntök rá és közé ilyen tejszínes-fokhagymás mártást, és a tetejére sajtot.
Én sokféleképpen készítem (amikor itthon még r.hadt drága volt, Ausztriában vettünk mindig, ha arra jártunk), pl. :
-sörtésztába forgatva, olajban kisütöm
-olajozott jénaiba fektetem, só, bors, kapor és mustárral elkevert (fél kiló halra kb.3 dl főzőtejszín + 1 evőkanál mustár) főzőtejszínnel leöntöm, a tetejére reszelt sajt megy és a sütőben megsütöm.
-paprikás lisztbe forgava (mint a keszeget :=) ) olajban kisütöm
- halpaprikás: paprikás-hagymás hagyományos pörkölt alapra dobom a nagyobb darabokra vágott, előzőleg 1-2 evőkanál olajon átpirított (épp csak annyira, hogy kérget kapjon) halat. Néhány percig kis lángon főzőm, tejföllel sűrítem és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!