Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Laskagombából mit csináljak?

Laskagombából mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem nagyok, nem rántani való, meg azzal most nem vacakolnék. Mit főzzek belőle? Egy adagra valóm van.
2010. ápr. 19. 14:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csinálj gombapaprikást egy kis nokedlivel.
2010. ápr. 19. 14:44
 2/7 anonim ***** válasza:
rántva is nagyon finom. Több idő kell sülni, mint a csiperkének
2010. ápr. 19. 14:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
tojásos gombapörit nokedlivel, v bármilyen más tészta, ha nincs idő nokedlire. ha kész, szólj és már indulok is hozzád kajázni. :)
2010. ápr. 19. 14:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Gombapaprikás, nokedli. Úúúúú de imádom. Amikor kész, szoktam bele rotyogtatni négybevágott keménytojásokat, gyönyörű látvány és nagyon finom is.
2010. ápr. 19. 14:57
 5/7 anonim válasza:
100%
Vajon pirított csíkokra vágott kakukkfüves laskagombát sajtmártással ( sajt + tejszín ). Ez elvileg előétel, de én vacsi helyett szoktam enni, isteni, Ha esetleg nagy a család, akkor kicsit több sajtmártással és spagettivel is tálalhatod, úgy kiadós is.
2010. ápr. 19. 15:00
 6/7 anonim ***** válasza:
82%
A laska gomba nem való rántani! Pörköltnek, paprikásnak, levesnek kiváló, esetleg még gombasalátának is, vagy lengyel-illetve svédgombának elkészítve, de rántani nem való. /egy gombaszakértő/
2010. ápr. 19. 15:42
 7/7 A kérdező kommentje:
pedig kedves gombaszakértő nagyon is finom rántva is! Köszönöm a válaszokat, a tejszínest kipróbálom! De nokedli volt a hétvégén, inkább tésztával csinálom! Nyami!
2010. ápr. 19. 19:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!